30.04.2009

Sol, Inspirasjon og spark i rævva!

Idag har Jørn klart å forklare hva en moodboard faktisk er. Noe forvirret etter hans time tidligere i uken da han en eller NOEN ganger mistet tråden og heller snakket ivirg om konfirmasjon, korpsminner og loddsalg.
Men i dag ramlet det altså ned en eller et par poletter ;P
Så nå er ikke moodboarden like skummel lenger. Faktisk så ser jeg fram imot å lage den.
Men er dypt skuffet over at den ikke skal være fysisk =( Jeg liker fysisk!

Etter ytterligere noen timer på yrende, solfyllt cafèliv med Lene, der skissebøker, penner, luktesans (nam) , kaffe og ideer florerte villt ligger nå kreativiteten og inspirasjonen å bobler under yten =)
Jeg har bestemt meg for å stenge ørene for at visse ideer absolutt ikke er realistiske eller overhode gjennomførbare , men bare tenke at det er fullt mulig.
Jørn sier vi må ha uoppnåelige mål! Jeg lever et uoppnåelig mål, så jeg vet at det går ann.
Lene har gitt meg noen sparker bak i dag. Takk Lene, jeg trengte det sårt. Du må aldrig slutte å sparke på meg når jeg ligger nede. *muahaha*

29.04.2009

Svinesyke, Bresson elsk og Tema9

På toget i går var det mennesker med munnbind =o
Folk freeker ut av denne syka, er det grunn til det? Har lyst å si at jeg kjenner en del med svinesyka fra før ...men det er slemt å si i disse tider :P
Gremmet meg over at kamera ikke var med på toget,så for meg overskrifta i avisa å hele tingen,skal begynne å høre på Tom, som sier at kamera må være med til EN HVER tid. Det er meget sant. Tom er klok!

I går fikk vi Tema 9, legg merke til at det er tema med stor T. Frioppgave. 1 mnd (forhåpentligvis) intens og kreativ jobbing. Det blir gøy, utom det faktum at jeg ikke er det minste kreativ i skrivende stund. Skal ut, puste luft og finne igjen kreativiteten min i dag.
Jeg blar i Cartier-Bresson "the man- the image & the world".
Den er genial, HAN er genial.
Repotasje, presse, sort hvitt,øyeblikk, ekthet, mennesker er noe som tiltaler meg. Jeg vil ha mer! Jeg er nysgjerrig. Jeg vil lære, tørre og bli flink!
Han sier han ikke intresserer seg for fotografi, men at det viktige er å SE! Så jeg skal begynne å se! "Se og klikke" som Anders sier. Anders er ennå klokere!
I dag må jeg samle tanker, finne uttav ting, bestemme, ordne, fikse, fokusere,planer skal legges og moodboards skal kreeres!
1 uke til presentasjon av ide.
Så til alle dere der ute som lurer på om jeg har tid...Nei, det har jeg ikke. Jeg kryper tilbake inn i min tematiske bobble og kommer tilbake sånn omtrent samtidig som sommeren.

So long!





26.04.2009

Bildeblogg ? og glad - frustrasjon!

Jeg har prøvd en stund å kun ha en bildeblogg dvs. helt uten tekst. Men jeg kjenner at det ikke funker særlig bra. Har altfor mye på hjertet til å klare å være stille.
Tanker som må ned og stille budskap som må ut ;)Men jeg prøvde værtfall. De som kjenner meg vet at jeg ikke er den som klarer å holde kjeft (særlig lenge?) ;P
Det kommer selvfølgelig fortsatt til å florere av fotografier her inne, da det er det som opptar hverdagen (les:livet) mitt :)

Jeg plages av glad-frustrerte tanker for tiden. Det er litt slitsomt,å ikke ha kontroll over alt som skjer..Jeg er blitt ganske flink til å ha kontroll over ting. Men noen ganger har jeg ikke kontroll over noe ..og det er frustrerendes...og det er ennå mer frustrerendes at det er pga ting som gjør meg glad *sukk*
Men jeg må nok bare leve med mine glad-frustrerte tanker..værtfall en stund ...de posetive er dog at uttav glad-frustrasjon og spørsmålstegn-tilværelse vekkes vel de kanskje beste ideene ?? La oss håpe ...

Jeg er inspirert for tiden, men dog ganske idètom etter pressetema. Lysten på å begynne på noe nytt er ganske stor. Værtfall i dag :P
Blir spennende å få den neste temaoppgaven . FRIOPPGAVE =))))
Syns akkurat det var en hel evighet til frioppgaven og nå er den plutselig her =O Hvor tok all tiden veien????

Jeg lar meg inspirere av Annie Leibovitz....lurer på om hun har hatt mange glad-frustrerte perioder?