17.09.2009

"En kan bare se riktig med hjertet. Det vesentlige er usynlig for øyet."

                                  Bildene er hentet fra www.lunehjem.no
 
Idag har jeg mekket et aldrig så lite moodboard for Tema 11 som er interiør/eksteriør. Noe jeg ELSKER! De færreste vet kanskje at interiør er "my secret passion" . Så dette temaet skal jeg få lov til å frotse i interiørmagasinene mine og google og stumble og rote rundt på alle de herlige nettbutikkene UTEN et eneste lite snev av dålig samvittighet over at jeg burdte ha gjort noe mer fornuftig :P Nå ER det jo faktisk skolearbeid, meget viktig forarbeid til tema11. Fantastisk!!!
Er planen klar da til temaoppgaven kan man spørre seg?? Neida, den er ikke det, jeg har faktisk ingen aning enda hva jeg skal gjøre med noen av oppgavene :P nesten ikke værtfall....Jeg er jo selvfølgelig velidg inspirert bare , jeg har vært inspirert til akkurat denne oppgaven i flere år jeg :P
Det ble ikke værre heller med at vi samkjører interiørtemaet med filmfotografering og mørkerom. ILIKE! Dette er jo bare helt herlig. Fikkle med gammelt kamerautstyr på 40-50 år ++ , lyden, lukten, følelsen...Jeg elsker det. Skulle ønske at alle dagene mine og alt jeg gjorde var preget av den følelsen og den inspirasjonen jeg har rundt dette temaet.

2 kommentarer:

  1. Jah....følt at de va dags for en forandring her....liten men dog..:P

    SvarSlett