29.04.2009

Svinesyke, Bresson elsk og Tema9

På toget i går var det mennesker med munnbind =o
Folk freeker ut av denne syka, er det grunn til det? Har lyst å si at jeg kjenner en del med svinesyka fra før ...men det er slemt å si i disse tider :P
Gremmet meg over at kamera ikke var med på toget,så for meg overskrifta i avisa å hele tingen,skal begynne å høre på Tom, som sier at kamera må være med til EN HVER tid. Det er meget sant. Tom er klok!

I går fikk vi Tema 9, legg merke til at det er tema med stor T. Frioppgave. 1 mnd (forhåpentligvis) intens og kreativ jobbing. Det blir gøy, utom det faktum at jeg ikke er det minste kreativ i skrivende stund. Skal ut, puste luft og finne igjen kreativiteten min i dag.
Jeg blar i Cartier-Bresson "the man- the image & the world".
Den er genial, HAN er genial.
Repotasje, presse, sort hvitt,øyeblikk, ekthet, mennesker er noe som tiltaler meg. Jeg vil ha mer! Jeg er nysgjerrig. Jeg vil lære, tørre og bli flink!
Han sier han ikke intresserer seg for fotografi, men at det viktige er å SE! Så jeg skal begynne å se! "Se og klikke" som Anders sier. Anders er ennå klokere!
I dag må jeg samle tanker, finne uttav ting, bestemme, ordne, fikse, fokusere,planer skal legges og moodboards skal kreeres!
1 uke til presentasjon av ide.
Så til alle dere der ute som lurer på om jeg har tid...Nei, det har jeg ikke. Jeg kryper tilbake inn i min tematiske bobble og kommer tilbake sånn omtrent samtidig som sommeren.

So long!

2 kommentarer:

  1. Hurra for kreativbobler! :D Er i ferd med å plassere meg ganske greit inn i en egen boble av tematanker..

    SvarSlett
  2. Jeg er på vei inn i bobbla, men har ikke slutta den ennå, men ikveld....ikveld har jeg store planer. Har vært å kjøpt meg litt stæsj til å lage en skikkelig gammeldags fysisk moodboard jeg nå ;P Korketavle å greier ;PP Her skal det klippes og limes å stæsjes og tenkes og en eller annen plass på veien håpe jeg det ramler ned en aha-opplevelse :P

    SvarSlett